Sparta Gorinchem

Van het merk Sparta vindt u diverse elektrische fietsen bij onze winkel in Schelluinen, nabij Gorinchem. Van e-bikes met een lage instap tot sportieve uitvoeringen met een stoere uitstraling: u vindt in onze winkel in Schelluinen zeker een Sparta fiets die perfect bij u past! U kunt de fietsen op uw gemak online bekijken, maar bent uiteraard ook van harte welkom in de winkel om ze in het echt te bewonderen en uit te testen.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bekijk onze fietsen

Een fiets van Sparta kopen bij een winkel nabij Gorinchem die totaalservice biedt

Wanneer u bij ons in regio Gorinchem een fiets van Sparta koopt, rekent u op het totaalplaatje. We staan namelijk niet alleen voor u klaar met advies op maat bij de aanschaf, maar u rekent ook op ons voor onderhoud en reparatie van uw e-bike. Hierbij profiteert u altijd van uitstekende service. U maakt namelijk kosteloos gebruik van een leenfiets terwijl wij uw fiets repareren. Bent u niet in de gelegenheid om de fiets zelf langs te brengen? Dan staan we ook graag voor u klaar met een gratis haal- en brengservice.
 

Bestel uw fiets en accessoires in één winkel

Natuurlijk kunt u in onze fietsenwinkel in de buurt van Gorinchem voor meer terecht dan alleen een fiets van Sparta. We bieden bijvoorbeeld ook diverse accessoires en onderdelen voor uw fiets. Daarnaast verkopen we ook elektrische fietsen van andere topmerken. Wilt u meer weten over onze fietsen? Kom dan eens langs in de winkel in Schelluinen of neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0183622124, een e-mail te sturen naar info@fietswereldmartijndekker.nl of het contactformulier in te vullen.