Dé fietsenwinkel in regio Gorinchem

Wanneer u een fiets wilt kopen, doet u dit natuurlijk het liefst bij een fietsenwinkel in regio Gorinchem die dicht bij u in de buurt zit. Daarnaast wilt u uw fiets bij een betrouwbare fietsenzaak bestellen, aangezien u dan zeker weet dat u nog lang van uw aankoop geniet. Daarom kunt u uw fiets het best bij Fietswereld Dekker in Schelluinen, nabij Gorinchem kopen. Onze fietsenwinkel levert namelijk enkel fietsen van de hoogste kwaliteit: zowel nieuw als tweedehands!

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bekijk onze fietsen

Keuze uit fietsen van diverse topmerken bij onze fietsenwinkel nabij Gorinchem

Van welk merk wilt u een fiets kopen van onze fietsenwinkel in de omgeving van Gorinchem? U heeft de keuze uit topmerken als: De fietsen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren, waardoor er altijd wel een fiets is die perfect bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld een speciale racefiets of mountainbike in onze fietsenwinkel nabij Gorinchem kopen, maar vindt u ook eenvoudig de perfecte fiets voor in de stad.
 

Eén winkel voor de aanschaf, reparaties en het onderhoud

In onze fietsenwinkel in de buurt van Gorinchem kunt u meer dan alleen een fiets kopen. Wij bieden namelijk het totaalpakket. Zo vindt u in ons ruime assortiment ook diverse accessoires en onderdelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud en eventuele reparaties. In onze werkplaats staan we graag voor u klaar met service op maat. Hier hoort ook een gratis leenfiets en een kosteloze haal- en brengservice bij. Zo laat u zorgeloos uw fiets onderhouden of repareren bij onze fietsenwinkel in Schelluinen.
 

Koop uw fiets bij ons!

Of u nu een nieuwe of tweedehands fiets gaat kopen of uw fiets laat onderhouden bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Gorinchem: u rekent altijd op uitstekende service en vakmanschap. Wilt u meer weten over onze fietsen of heeft u een vraag over de service? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, door te bellen naar 0183622124 of door een e-mail te sturen naar info@fietswereldmartijndekker.nl