Elektrische fietsen

Wilt u een elektrische fiets kopen en woont u in de omgeving van Gorinchem? Bekijk dan ons aanbod op de website of bezoek de winkel van Fietswereld Dekker in Schelluinen. We hebben diverse modellen van topmerken als Gazelle, Sparta en Batavus. Hierdoor is er altijd wel een elektrische fiets te vinden die perfect op uw wensen aansluit.

LET OP! DE ELEKTRISCHE FIETSEN VAN GAZELLE ZIJN EXCLUSIEF EEN ACCU!

Bakfietsen (23) Crosshybrides (145) Hybride fietsen (631) Jeugdfietsen (26) Mountainbikes (946) Speed pedelecs (59) Stadsfietsen (1373) Vouwfietsen (8)

Vind eenvoudig uw ideale elektrische fiets bij onze fietsenzaak nabij Gorinchem

Wat voor elektrische fiets koopt u bij onze fietsenwinkel in regio Gorinchem? Wilt u bijvoorbeeld een sportief model met een hoog comfort? Dan is een hybride elektrische fiets ideaal. Fietst u veel in de stad? Dan kiest u het best voor één van onze stadsfietsen. Heeft u een fiets nodig waar u heel gemakkelijk opstapt? In dat geval is een elektrische fiets met een verlaagd frame de perfecte fiets voor u!

Bestel uw fietsonderdelen bij dezelfde specialist als waar u uw fiets koopt

Naast een elektrische fiets vindt u ook allerlei fietsonderdelen en -accessoires in het uitgebreide assortiment van Fietswereld Dekker in Schelluinen, in de omgeving van Gorinchem. Zo verkopen we onder andere losse accu’s. Deze heeft u vooral bij de elektrische Gazelle fietsen nodig, want die worden exclusief accu geleverd. Daarnaast leveren we een totaalservice, want u kunt bij ons voor meer terecht dan de aanschaf van uw e-bike. Zo staan we ook voor u klaar met onderhoud en reparatie aan uw elektrische fiets.

Ontvang uw nieuwe fiets al snel

Wilt u een elektrische fiets kopen bij een winkel in de buurt van Gorinchem die totaalservice biedt? Koop uw nieuwe fiets dan bij ons! U hoeft niet lang op uw fiets te wachten, want dankzij onze ruime voorraad hanteren we snelle levertijden. Wilt u meer weten over onze elektrische fietsen of heeft u een vraag over onze winkel in regio Gorinchem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183622124, een e-mail te sturen naar info@fietswereldmartijndekker.nl of het contactformulier in te vullen.