Fietsreparatie en -onderhoud in regio Gorinchem

Voor fietsreparatie en fietsonderhoud in de omgeving van Gorinchem gaat u naar Fietswereld Dekker in Schelluinen. Wij zorgen ervoor dat uw fiets weer naar behoren functioneert en brengen deze in topconditie. Terwijl we dit doen hoeft u niet zonder fiets te zitten. U maakt bij ons namelijk gratis gebruik van een leenfiets. Zo zit u nooit zonder fiets wanneer u uw elektrische fiets of ander type fiets bij ons in regio Gorinchem laat repareren!

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bekijk onze fietsen

Vakkundige fietsreparatie en uitstekend fietsonderhoud nabij Gorinchem

Wanneer we een fietsreparatie of fietsonderhoud voor u uitvoeren in de buurt van Gorinchem, gaan wij altijd zorgvuldig te werk. Op die manier zorgen we ervoor dat u weer veilig kunt fietsen en nog lang van uw fiets geniet. Hierbij ontvangt u altijd uitstekende service. Wanneer u bijvoorbeeld zelf niet in de gelegenheid bent om uw fiets langs te brengen bij onze werkplaats in Schelluinen, staan we voor u klaar met onze gratis haal- en brengservice. Dit doen we natuurlijk op afspraak, zodat het ophalen en terugbrengen perfect binnen uw agenda past. Dat is pas zorgeloos uw (elektrische) fiets laten repareren in regio Gorinchem!

Een uitgebreide dienstverlening van aanschaf tot onderhoud

Naast fietsreparatie en fietsonderhoud staan we ook met andere diensten voor u klaar in de omgeving van Gorinchem. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw fiets keuren, zodat u zeker weet dat deze aan de veiligheidseisen voldoet. Wanneer we hierbij knelpunten tegenkomen, verhelpen we deze desgewenst meteen voor u. U kunt dus zowel voor het keuren als voor het repareren van uw fiets of elektrische fiets bij onze werkplaats nabij Gorinchem terecht. Daarnaast verkopen we ook nieuwe en tweedehands fietsen van topmerken, zoals Mountainbikes van Merida en Stadsfietsen van Cortina.

Maak een afspraak voor reparatie of onderhoud

Reken op ons voor fietsreparatie en fietsonderhoud in regio Gorinchem en profiteer van onze uitstekende dienstverlening. Dankzij de haal- en brengservice hoeft u niet eens zelf uw fiets bij onze werkplaats in Schelluinen langs te brengen en op te halen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken voor het repareren of onderhouden van uw (elektrische) fiets in regio Gorinchem? Bel dan naar 0183622124, stuur een e-mail naar info@fietswereldmartijndekker.nl of vul het contactformulier in.