Fietskeuring Gorinchem

Voor een fietskeuring in regio Gorinchem rekent u op Fietswereld Dekker uit Schelluinen. We lopen uw fiets op een aantal punten na, zodat u verzekerd bent van een veilige fiets. Voldoet uw fiets aan alle veiligheidseisen? Dan gaat u zorgeloos de weg weer op. Zo niet, dan leveren we een lijstje aan met verbeterpunten die we desgewenst ook voor u verhelpen.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bekijk onze fietsen

Een fietskeuring geheel naar wens laten uitvoeren in regio Gorinchem
Wanneer u in onze werkplaats nabij Gorinchem een fietskeuring laat uitvoeren, staan uw wensen natuurlijk centraal. Wilt u dat we uw fiets op extra punten nalopen? Dan doen we dat voor u. Wilt u dat we eventuele mankementen meteen voor u verhelpen? Ook dat doen we graag. Wij leveren het totaalpakket van aankoop tot onderhoud en reparatie. Op die manier kunt u voor alles omtrent uw fiets bij één winkel terecht. Dat is wel zo gemakkelijk!

Vakkundige keuring van allerlei soorten fietsen

Voor welk soort fiets wilt u een fietskeuring laten uitvoeren in de omgeving van Gorinchem? U kunt met werkelijk elk soort fiets bij ons terecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Uiteraard kunt u ook met uw stadsfiets bij ons langskomen.

 

Laat uw fiets door ons keuren

Maak een afspraak voor een fietskeuring bij onze werkplaats in Schelluinen, nabij Gorinchem. Dan profiteert u namelijk van allerlei voordelen. Zo ontvangt u uitstekende service en bent u verzekerd van een vakkundige keuring. Daarnaast is het mogelijk om een leenfiets te gebruiken en bieden we een gratis haal- en brengservice. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183622124 of een e-mail te sturen naar info@fietswereldmartijndekker.nl.