Fiets keuren Gorinchem

Wilt u uw fiets laten keuren in regio Gorinchem? Dan staat Fietswereld Dekker uit Schelluinen graag voor u klaar. We lopen uw fiets op een aantal punten na, zodat u verzekerd bent van een veilige fiets. Voldoet uw fiets aan alle veiligheidseisen? Dan gaat u zorgeloos de weg weer op. Zo niet, dan leveren we een lijstje aan met verbeterpunten die we desgewenst ook voor u verhelpen.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bekijk onze fietsen

Uw fiets laten keuren en eventueel laten repareren in regio Gorinchem

Wanneer u uw fiets door ons laat keuren in onze werkplaats nabij Gorinchem, staan uw wensen natuurlijk centraal. Wilt u dat we uw fiets op extra punten nalopen? Dan doen we dat ook. Wilt u dat we eventuele mankementen meteen voor u verhelpen? Ook dat doen we graag. Wij leveren het totaalpakket van aankoop tot onderhoud en reparatie. Op die manier kunt u voor alles omtrent uw fiets bij één winkel terecht. Dat is wel zo gemakkelijk!
 

Vakkundige keuring van allerlei soorten fietsen

Wat voor soort fiets wilt u door ons laten keuren in de omgeving van Gorinchem? U kunt met werkelijk elk soort fiets bij ons terecht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Uiteraard kunt u ook met uw stadsfiets bij ons langskomen.
 

Laat uw fiets door ons keuren

Maak een afspraak om uw fiets te laten keuren bij onze werkplaats in Schelluinen, nabij Gorinchem. Dan profiteert u namelijk van allerlei voordelen. Zo ontvangt u uitstekende service en bent u verzekerd van een vakkundige keuring. Daarnaast is het mogelijk om een leenfiets te gebruiken en bieden we een gratis haal- en brengservice. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183622124, een e-mail te sturen naar info@fietswereldmartijndekker.nl of het contactformulier in te vullen.